Corpus Korting tickets tot 80%: Geldig mei 2024 (2024)

Bied op museum tickets zoals bijvoorbeeld Corpus

Meer info ⌵

Bied op Corpus tickets, of andere museum kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting Corpus tickets of ander museum? + extra korting mbv kortingscode

Meer info ⌵

Zoek op Corpus tickets, of andere museum kaarten. Gebruik kortingscode SURVEY bij het afrekenen voor €2,50 extra korting op jouw bestelling.

Bied op museum tickets zoals bijv. Corpus. Ontdek Beschikbaarheid!

Meer info ⌵

Bied op Corpus tickets, of andere museum kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting Corpus tickets of ander museum?

Meer info ⌵

Zoek op Corpus tickets, of andere museum kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Landal parken in de buurt van Corpus

Meer info ⌵

Alle Landal Greenparks parken in de buurt van Corpus op een rijtje. Boek snel jouw vakantie en profiteer van korting!

PAK KORTING »

Met korting naar Corpus

Wat is Corpus?

CORPUS is een museum gelegen in Oestgeest in de provincie Zuid-Holland. Het museum neemt je mee op 'reis door de mens'. Het concept wordt nergens anders in Europa bewerkstelligd. Kom erachter welke functies het menselijk lichaam heeft, hoe het gezond te houden en nog veel meer.

Corpus reviews

Op basis van 76 reviews.Klik op bovenstaande sterren om jouw Corpus beoordeling achter te laten.

Korting op Corpus tickets

Bij Corpus reis door de mens kun je online kaarten bestellen met korting. Dit is altijd goedkoper dan bij de kassa. Via de boekingspagina zijn er diverse kortingsacties waar gebruikt gemaakt kan worden. De hoogte van de korting varieert hierdoor. Voor sommige acties dien je een pas of een voucher bij de kassa te tonen als je de kaarten ophaalt. En voor grote groepen zijn er speciale groepstarieven. Door uitmetkorting.nl te raadplegen voordat je een uitje plant, ben je altijd op de hoogte over een korting item bij Corpus.

Corpus Oegstgeest

In Corpus beleef je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Een uniek dagje uit, want nergens anders krijg je zo'n bijzonder kijkje in de werking van je lijf. In het museum wandel je door het darmstelsel, neem je een kijkje in de baarmoeder en ontdek je hoe je mond korte metten maakt met een boterham. In de Medische Infotheek doe je leuke testjes en speel je uitdagende games om nog meer te weten te komen over het menselijk lichaam. Een leerzaam en leuk bezoekje voor iedereen vanaf 8 jaar, dat nog leuker wordt met korting op de kaartjes!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Corpus

Willem Einthovenstraat 1
2342BH Oegstgeest
Nederland

Contact

071-7510200

Openingstijden en reserveren

Is Corpus open? Kijk op de website van Corpus voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Corpus informatie

Sta jij wel eens stil bij de werking van je lichaam? In Corpus in Oegstgeest beleef je een spectaculaire reis door de mens. Je ontdekt hoe je lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om gezond te blijven. Het gebouw van Corpus herken je al van verre. Een zittend mensfiguur, deels omhuld door een glazen gebouw, vormt het hart van het bijzondere museum. Je maakt dus letterlijk een reis door het lichaam. Dit doe je in groepjes van maximaal 16 personen. Sommige ruimtes van het museum zijn namelijk behoorlijk krap en je wilt wel een beetje de ruimte hebben, als je in een darmstelsel staat. Je reis door het lichaam begint in de knie en eindigt in de hersenen. Je wandelt door de darmen, bekijkt de binnenkant van de baarmoeder, huppelt door het hart en kijkt om je heen in de longen. Er gebeurt van alles. Door middel van licht, geluid, animaties en 3D-effecten worden alle processen van het menselijk lichaam nagebootst. Je ziet hoe de bevruchting in zijn werk gaat, hoe wonden genezen en hoe je mond korte metten maakt met een boterham. In het 5D-theater ga je op een avontuurlijke reis als rood bloedlichaampje. Na de tour door het lichaam kom je in de Medische Infotheek. Hier vind je nog veel meer informatie, doe je leuke testjes en uitdagende games. Een bezoek aan Corpus is dus niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Een belangrijk doel van het museum is het bevorderen van een gezonde levensstijl, met voldoende beweging en bewust eten. In het museumrestaurant vind je dan ook heerlijke broodjes, verse vruchtensappen en verantwoorde tussendoortjes. Een smakelijke en gezonde afsluiter van een tour door het menselijk lichaam.

5 weetjes over Corpus


1. Gebouw
Het gebouw van Corpus is een echte eyecatcher langs de A4 bij Leiden. Het gebouw, in de vorm van een zittende mens, is ontworpen door architect Wolbrand van der Vis. De zittende reus is 35 meter hoog en telt 8 verdiepingen. Je reis door het menselijk lichaam begint in de knie van het gebouw.

2. Specialisten
Corpus is mede ontworpen en ontwikkeld door een team van medisch specialisten en voedingsdeskundigen. Hierdoor is alles zo natuurgetrouw mogelijk nagebouwd en klopt alle medische informatie in het museum precies.

3. Corpus Life
Bij binnenkomst in het museum is het mogelijk om je te registreren voor Corpus Life. Door je te registeren worden de resultaten van de gespeelde testen en spelletjes direct naar je emailadres gestuurd. Hiermee kun je leuke prijzen winnen!

4. Gezond leven
Corpus vindt het belangrijk om gezond leven te promoten. Daarom zie je in het museum hoe je je lichaam gezond houdt door goede voeding en voldoende beweging. In het restaurant van Corpus vind je dan ook gezonde maaltijden en snacks, zoals huisgemaakte soepen, verse sapjes en verantwoorde tussendoortjes.

5. Tijdsvakken
Bij Corpus hoef je nooit bang te zijn voor enorme drukte. Zodra je kaartjes koopt, krijg je namelijk een tijdsvak toegewezen. Met maximaal 15 anderen ga je op reis door de mens. Zo is het niet te druk in het museum en bekijk je alle lichaamsdelen op je gemak.

Vaak gestelde vragen over Corpus

1) Hoe kan ik Corpus reserveren?

Je kunt jouw bezoek aan Corpus reserveren door online een ticket te kopen. Bij het boeken van jouw ticket is het mogelijk om een datum te selecteren. Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor Corpus beschikbaar zijn. Je ticket voor Corpus koop je eenvoudig met korting via Uitmetkorting.nl.

2) Waar kan ik tickets kopen voor Corpus?

Bij voorkeur koop je de tickets online. De prijzen van een kaartje voor Corpus zijn vaak met korting te kopen via Uitmetkorting.nl. Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Corpus kaartje te scoren met een Corpus prijsvraag of mogelijk is er ook een speciale Corpus prijsvraag zodat je Corpus tickets kunt winnen.

3) Hoe kan ik met korting naar Corpus?

Er zijn nu 5 korting acties beschikbaar voor Corpus. Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op Corpus tickets of kaarten. Wees er snel bij want het aantal Corpus kortingskaartjes is beperkt beschikbaar. Check ook of er een Corpus kortingscode beschikbaar is. Regelmatig zijn er dagje uit korting acties bij winkels zoals Blokker, Kruidvat, Etos, Hema, Jumbo, Dekamarkt en Albert Heijn (AH tweede kaartje gratis). Ook andere organisaties bieden soms goedkope Corpus kaartjes met korting zoals ING, Scapino, Rabobank, ANWB, Airmiles, Groupon, Koopjedeal, Ticketveiling, Social Deal, Vakantieveilingen, Coca Cola, Postcodeloterij, Vriendenloterij, AD, Telegraaf, SBS6, Talpa en RTL zoals 2e gratis. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Corpus ticket te winnen met een Corpus prijsvraag.

4) Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar Corpus?

Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen. Het is vaak wel de regel dat je dit doet op daarvoor aangewezen picknick plaatsen binnen of buiten. Hoe dit specifiek voor Corpus is vind je op de website van Corpus.

5) Zijn huisdieren zoals honden en katten toegestaan in Corpus?

Het beleid rondom huisdieren zoals een hond of kat is erg verschillend per attractie. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld. Of je bij Corpus jouw huisdier mag meenemen vind je op de website van Corpus.

Corpus Korting tickets tot 80%: Geldig mei 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6339

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.